Jade Clinic, 1025 Budapest, Páfrány út 23/B
2000 Szentendre, Vasvári Pál utca 47/B

Ajánlások

Zsófi

„Izát egy barátnőm ajánlotta. Akkoriban olyan élethelyzetben voltam, amikor úgy éreztem elakadt az életem egy adott szinten és tudatosult bennem, hogy a továbblépéshez szükségem lenne egy kis külső segítségre is. Sose gondoltam volna, hogy a kineziológia megfelelő módszer lehet a számomra, így elég szkeptikusan indultam neki, de azért kipróbáltam, bízva a barátnőm jó tapasztalataiban.
Számomra elsősorban a múlttal való szembenézés, illetve a problémák múltba nyúló gyökereinek megtalálása volt az, amit a kineziológia hozott. Sok olyan dologra fény derült, amit valahol sejtettem ugyan, de csak mélyen a felszín alatt munkált bennem. Nem mindig volt örömteli szembesülni ezekkel az érzésekkel, emlékekkel, de hosszú távon sok pozitív hatása volt annak, hogy felszínre kerültek, beszéltem, beszéltünk róla.
Izában különösen szimpatikus volt az a megnyugtató légkör, amit a kezelések alatt kialakított, illetve az is, hogy amikor úgy érezte, hogy túljutottam a nehéz időszakon javasolta, hogy ha úgy gondolom én is, nyugodtan abbahagyhatom a kezelést. Köszönöm még egyszer a segítséget!”

Karesz

„Én nem igazán tudtam, mi az a kineziológia, s talán nem is hittem benne. Amikor segítséget kértem, nagyon sok komoly problémával küzdöttem, Iza azonban rengeteg segített, de ez csak úgy működhetett, hogy bíztam benne és abban, amit csinál. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egy kicsit új emberré váltam a terápia végére.”

Rita

„Édesanyám révén már korábban hallottam a kineziológiáról, bár akkoriban nem hittem benne, hogy ez a módszer nálam is működhet. Izát is Anyu ajánlotta, akivel együtt végeztek kineziológusként. Több problémával is küzdöttem akkoriban, és világossá vált számomra, hogy külső segítségre van szükségem, ezért elmentem Izához.
Kedvesen, közvetlenül, de mégis hihetetlen professzionalizmussal vezetett végig azon az úton, amelynek végén sikerült rendeznem az akkori kapcsolataimat, új alapokra helyezni a gondolataimat, s ez által tudatosabban, könnyebben kezelni a helyzeteket.
A kineziológia segítségével feltártuk azokat a problémákat, amelyek a régmúltban gyökereztek, és amelyek hatással voltak a jelenre, Iza támogatásával pedig már képes lettem megbirkózni a problémáimmal.
Ennek már 7 éve, de az óta is hálával, és szeretettel gondolok Rá.”

Ildi

„A gyerekkorom óta tartó önbizalomhiánytól, szorongástól és megfelelési vágytól akartam megszabadulni. Blokkoltak a félelmeim magammal kapcsolatban, nem mertem lépni, elakadtam a magánéletben. Így jutottam el sok év után Izához. Féltem az első találkozás előtt, mivel mindig is nehezen nyíltam meg, de ez a félelem teljesen elmúlt a találkozás első perceiben. Iza rendkívül szimpatikus, intelligens, mindig átlátta a helyzetemet és jó irányba vezetett. Összefoglalta és kimondta, amit én is éreztem, de még nem tudatosítottam. A kineziológia nagyon különleges élményeket adott, Iza empátiájával és pszichológiai szaktudásával párosítva pedig gyors és hatásos módszernek bizonyult. Már az első találkozás felszabadító hatású volt, és minden további alkalom segített abban, hogy jóban legyek önmagammal és feloldjam a kapcsolatteremtési nehézségeimet. Mindenkinek szívből ajánlom!”

„Szinte hihetetlen nehéz időszakom volt, és azt gondoltam ennek megoldásához már segítséget kell kérnem. Elsőre az Iza jutott eszembe, nem csak azért mert tudom róla, hogy jó szakember, hanem elsősorban, mert nagyon jó ember, és ez fontos volt számomra, hogy a legbensőbb problémáimat, kezelendő „énemet” annak a személynek mondjam el, akiben teljesem mértékben megbízom. Elkezdtük a kezelést, és szép lassan vissza kaptam Önmagam, újra láttam a fényt, és újra láttam a megoldást az életemben! Csodálatos dolog, és nagyon köszönöm!”